قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۲/۰۴ - ۱۹:۴۶
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌وگو با «سراج 24»:

باید در سیاست خارجی اقتصاد محور عمل کنیم/نقشه دشمن برای فشار اقتصادی بر مردم

در انتخابات ریاست جمهوری آینده با در نظر گرفتن شرایط حساس کشور مشارکت حداکثری را یک اصل مهم می‌دانیم و همه باید به آن پایبند باشیم.

باید در سیاست خارجی اقتصاد محور عمل کنیم/نقشه دشمن برای فشار اقتصادی بر مردم

نوذر شفیعی نماینده مردم ممسنی و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با سراج24 اظهار داشت: در انتخابات ریاست جمهوری آینده با در نظر گرفتن شرایط حساس کشور مشارکت حداکثری را یک اصل مهم می‌دانیم و همه باید به آن پایبند باشیم.

شفیعی ادامه داد: مشارکت حداکثری فقط در پرتو انتخابات رقابتی امکان‌پذیر است؛ در غیاب یک انتخابات رقابتی مشارکت حداکثری جنبه پوپولیستی به خود می‌گیرد که این مسئله عمدتا بر فاکتورهای احساسی مبتنی است که اگر چه موقتا مفید است اما در بلندمدت قابل اتکا نخواهد بود.

وی افزود: به عنوان عضو کمیسیون امنیت ملی صلاح کشور و نظام را در اتخاذ سیاست خارجی اقتصاد محور به جای سیاست خارجی امنیت محور می‌دانم.

وی ادامه داد: شک ندارم که امروز دشمن کمتر در پی ضربه زدن به نظام با ابزارهای نظامی است. دشمن اقتصاد کشور را هدف قرار داده و سعی دارد با ایجاد جوی روانی منابع کشور را به سوی هزینه‌های نظامی گزاف سوق دهد تا اقتصاد را دچار بحران کرده و در وفاداری مردم به نظام ایجاد تردید کند.

این نماینده مجلس اظهار داشت: تحت فشار قرار دادن کشور و مردم با استفاده از شیوه‌های اقتصادی یکی از روش هایی است که دشمن در پیش گرفته تا مردم در انتخابات آینده مشارکت نداشته باشند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••